Lucy og Vitus venter hvalpe omkring uge 20


         
 
 
HOMEPAGE IN ENGLISH
 
 
 
 
 
Vi har fundet den perfekte hund for os...
 
Berner Sennenhunde har et roligt og venligt væsen. Dens dejlige kærlighed overfor børn, katte og andre væsner grænser til det næsten utrolige. Dens trofasthed og årvågenhed er endnu en af dens evner, vi faldt for.
Vores hunde (og katte) er medlemmer af familien og derfor bor de naturligvis i huset sammen med os. Hvalpe vil blive født i huset og vokser op i en helt almindelig dagligdag, så de er godt rustet til at leve et liv blandt mennesker. Alt følger de etiske regler jfv. dansk lovgivning.

Vi ønsker dig velkommen og god fornøjelse på vores sider.

Lise & Steen Kjær

Om os .....
 
Vi er en lille familie på 3. Vi bor i udkanten af Løsning by (mellem Horsens og Vejle). Vores 3 berner piger er en stor del af vores familie, de bor og lever selvfølgelig i huset sammen med os.
 
Det hele startede med terriere i 1998, men har haft bernere siden 2005/06. 
 
Vi har årligt ét kuld hvalpe, som vokser op sammen med os og er med i vores hverdag. Vi går op i lang levealder, sunde og raske hunde med et godt temperament.

Vi har begge den helt store interesse i hunde. Vi underviser begge i vores fritid, hvor vi begge er uddannet klikker, hvalpe og unghunde samt familiehundeinstruktører. Herudover sidder Lise i bestyrelse og avlsudvalget i Dansk Berner Sennenklub

Vores opdræt er registeret i
Dansk Kennel Klub (DKK) 
 
Samt Dansk Berner Sennenklub (DBSK)
Kennel Kjær | Skolegade 17, 8723 Løsning - Danmark | Tlf.: 40842048